Menü

Avansas'tan İş Yeri İhtiyaçlarına Yıldızlı Kampanya

İş yerinin alışveriş Avansas, avantajlı kampanyalarına yenisini ekledi. İş yerlerinin ihtiyacına yönelik geniş ürün yelpazesi ile maliyet ve verimlilik avantajı sunan Avansas, "Mayıs Yıldızları" kampanyasını başlattı. Mayıs ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında su sebilinden mini buzdolabına, klimadan hava soğutucusuna, kahve makinesinden kırtasiye ürünlerine, ofis sandalyesinden temizlik ürünlerine kadar 100’ü aşkın ürün satışa sunuldu.

Sektör ayrımı yapmadan tüm şirketlerin ihtiyaçlarını tek adresten karşılayan Avansas, sunduğu fırsatlarla, iş yerlerinin alışveriş sorununu en ekonomik ve pratik şekilde çözüyor. Geniş ürün gamı, hizmet çeşitliliği ve düzenlediği kampanyalarla iş yerlerine zaman ve tasarruf sunan Avansas, “Mayıs Yıldızları” kampanyasını başlattı. 

Orta ve küçük işletmeler başta olmak üzere büyük işletmelerden, kamu kuruluşlarına, Türkiye'deki en zengin işyeri ihtiyaçlarını 7 gün 24 saat tek adresten karşılayan Avansas’ın “Mayıs Yıldızları” kampanyası, 31 Mayıs tarihinde son bulacak. 

Birçok ürün kategorisinde 150'ye yakın ürünün satışa sunulduğu kampanya kapsamında iş yerleri klimadan su sebiline, kahve makinesinden kırtasiye ürünlerine, ofis malzemelerinden temizlik ürün grubuna kadar tüm ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlarla karşılayacak.

Avansas’ın Mayıs Yıldızları’nda Dijitsu markalı su sebili, mini buzdolabı, hava soğutucusunun yanı sıra Altus ALK 1250 12000 BTU Duvar Tipi Inverter klimalar cazip fiyatlarla müşterilerle buluşacak. Güne “Kahve olmadan asla” diyenleri unutmayan Avansas, Tchibo marka kahve makinesi ile Türk kahvesi ve espresso kahve çeşitlerinde de önemli fırsatlar sunuyor. 

Birçok ürün kategorisinde, saygın imalatçılarla çalışarak kendi markalı ürünlerini sunan Avansas.com, ofislerin vazgeçilmezlerini de unutmadı. İş yerleri kampanya süresince A4 fotokopi kağıdından, masaüstü hesap makinesine, kalem çeşitlerinden ofis koltuğu ve notebook çantasına kadar tüm ihtiyaçlarını kaçırılmayacak fiyatla buluşacak.

Temizlik ürünlerine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine kargo imkânı

Hijyen ürünlerine yönelik uygun ödeme avantajları sağlayan Avansas, çamaşır suyu, yağ çözücü ve tuvalet kâğıdı gibi birçok temizlik ürünlerini, Türkiye’nin her yerine uygun fiyat avantajı ve kargo hizmetiyle ulaştırıyor. Kampanya kapsamında belirli ürünlerde 3 taksit imkanı da bulunuyor. Avansas Mayıs Yıldızları kampanyasına avansas adresinden ulaşılabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
«
»
Bir yorum yazın
Siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz...