Menü

Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Yer Aldığı Terzi'nin 2. Sezonu 28 Temmuz'da Tüm Dünya İle Aynı Anda Sadece Netflix'te

Netflix, güçlü oyunculukları ve etkileyici hikayesi ile heyecanı dorukta bırakan Terzi’nin 2. sezon tarihini tanıtım fragmanı ile duyurdu. İlk sezonunu nefeslerin tutulduğu bir final ile noktalayan Terzi, 28 Temmuz’da yeni sezonuyla izleyici ile buluşacak. 

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Salih BademciOlgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi sevilen isimlere yeni sezonda Berrak Tüzünataç da dahil oluyor. Cem Karcı’nın yönettiği, senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı Terzi’nin 2. sezonu 28 Temmuz’da tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Terzi 2. Sezon Hakkında:
Esvet’in hayatından çıkışı Peyami’nin içinde büyük bir acı ve öfkeye neden olur. Dimitri, olanları geride bırakarak Esvet’le birlikte olmaya hazırdır. İçinde bulunduğu çaresizlik ve acı ile bambaşka birine dönüşen Peyami'nin hayatına giren Cemre bu dönemde onun en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşmaktadır.

Yönetmen: Cem Karcı 

Senaristler: Rana Mamatlıoğlu & Bekir Baran Sıtkı

Oyuncular: Çağatay Ulusoy (Peyami), Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan (Suzi) ve Berrak Tüzünataç (Cemre) ve Evrim Alasya (Kiraz)

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yapım Şirketi: OGM Pictures

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar
«
»
Bir yorum yazın
Siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz...