Menü

Yatırım Finansman'da üst düzey iki atama

Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de şubat ayı içinde gerçekleşen atamalarla Mehmet Levent Sezer Genel Müdür Yardımcılığı, Dr. Barış Esen ise Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildi.

Müşteri odaklı hizmet anlayışı, güçlü ortaklık yapısı, geniş ürün yelpazesi, gelişmiş teknolojik altyapısı ve deneyimiyle Türk Sermaye Piyasası'nda öncü bir role sahip olan Yatırım Finansman Menkul Değerler, kadrosunu deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Kurumda şubat ayında gerçekleşen atamalarla Mehmet Levent Sezer Genel Müdür Yardımcılığı, Dr. Barış Esen ise Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlendi.

1971 yılında Ankara’da doğan Mehmet Levent Sezer, 1990-1995 yıllarında ODTÜ Ekonomi bölümünü tamamladı. İş yaşamına 1997 yılında Türkiye İş Bankası’nda Fon Yönetimi Uzmanı olarak başlayan Mehmet Levent Sezer, 2005-2011 yılları arasında Türkiye İş Bankası Hazine bölümünde müdür yardımcısı, 2011-2023 arasında ise Hazine Birim Müdürü olarak sorumluluk üstlendi. 2023 Şubat ayı itibarıyla Yatırım Finansman ailesine katılan Mehmet Levent Sezer, Strateji ve Yatırım Danışmanlığı Müdürlüğü, Operasyon Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı Sınırlı Saklama Birimi, Türev Ürünler Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı olan Yurt Dışı Piyasalar Birimi ile Kurum Portföy Yönetimi Birimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. 

Dr. Barış Esen, kariyerini Yatırım Finansman’da devam ettirecek

Son olarak BloombergHT’de program yapımcısı ve sunucu olarak görev yapan Dr. Barış Esen, Kurumsal İletişim Direktörü olarak Yatırım Finansman ailesine katıldı. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Dr. Barış Esen, Galatasaray Üniversitesi Bölgesel ve Stratejik Etüdler Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden doktora derecesini aldı. Gazetecilik ve televizyonculuk mesleğine 2004'te CNN Türk Dış Haberler Servisi'nde başladı. 2005 yılından 2010 yılı başına dek SKY Türk haber kanalında muhabir, editör ve sunucu olarak çalıştı. 2010'dan itibaren kuruluş kadrosunda yer aldığı Bloomberg HT'de sunucu-editör olarak görev yapmakta olan Dr. Barış Esen, yeni dönemde Yatırım Finansman’da Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlenecek. Dr. Barış Esen aynı zamanda Beykent Üniversitesi öğretim üyesidir.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yazar
«
»
Bir yorum yazın
Siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz...