Menü

Ünlülerin Estetisyeni Songül Nayman ile Doğru Bildiğimiz Yanlışlar...

Evet yaz yaklaşıyor hepimiz rahat, sereserpe bir yaz geçirmek istiyoruz ancak bazen istenmeyen tüyler buna engel olabiliyor. Ünlülerin Estetisyeni Songül Nayman ile Lazer Epilasyon hakkında konuştuk...

 

Lazer Epilasyon uygulamasında yapılan hatalar nelerdir?

 

Lazer epilasyon seanslarını tamamlamadınız

Tıraş olmayı unuttunuz

Güneşten korunmadınız

Kullandığınız ilaçları belirtmediniz

Makyajınızı temizlemediniz

Uygulama sonrası kurallara uymadınız

Ucuz teknoloji veya sahte lazer cihazı kullanan bir merkezde uygulama yaptırdınız.

 

Peki, lazer epilasyon merkezi seçerken neye dikkat etmek gerekir?

 

Sosyal medyada yüzde yüz bitiş garantisi veren merkezlere, en son teknoloji olduğunu iddia eden merkezlere kısaca çok fazla bilgi kirliliğine rastlamak mümkün. Lazer epilasyon uygulamasını yapan uzmanın bilgisi, cihazın size uygunluğu ve uygulama sonrası yapmanız gerekenleri harfiyen uygulamanız gerekmektedir. Hiçbir cihaz yüzde yüz sonuç vermez.

 

Lazer epilasyon hangi aylarda uygulanır ?

 

Alexhandrite tarzı cihazlar yüksek melanin emilimine sahip olduğundan bronz tene uygulanmaz. Bizim de terchinimiz olan Buz lazer epilasyon uygulamaları Diode tabanlı bi sistem olduğu için bronz ten de dahil yılın 12 ayında güvenle uygulanabilir.

 

Lazer Epilasyon 1. Seans Sonrası Kılların Dökülme Oranı Nedir?

 

Lazer epilasyonun ilk seansından itibaren dökülmeler beklenmektedir. Dökülme süresi kılların bulunduğu bölgeden bölgeye değişiklik gösterse de lazer epilasyon sonrası uzayan kıllar ortalama 2-3 hafta içerisinde kendiliğinden dökülmektedir.

 

 

 

 

Neden buz lazeri tercih etmeliyiz?

 

Acısız uygulama olduğu için seanslarınız daha çekilebilir haldedir. 4 mevsim uygulama yapabildiğimiz için yazın dahi lazere başlamak için geç kalmış olmazsınız .Uygulaması kolay ve sistem olarak cilt yapımıza en uygun sistemlerden biridir. Cilt kararmalarında etkili renk açılımı sağlar. Yanık ve scar riski düşüktür. Ilk seanstan sonra bile %30-40 arası dökülme oranı vardır.

Yazar
«
»
Bir yorum yazın
Siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz...