Menü

Android Oyunu: Toy Story: Smash It!

Google Play Store'da en iyi geliştici ünvanına sahip Disney'in geliştirdiği Toy Story: Smash It!'e yakından bakıyoruz. Bakalım Oyuncak Hikayesi'nin oyunu bize neler sunuyor?

Disney'in sevilen yapımı Toy Story: Smash It! adı ile mobil cihazlara geldi.Buzz Lightyear'ı kontrol ettiğimiz oyuna göz atalım.

Zeka ve Bulmaca Oyunları kategorisindeki Toy Story: Smash It!, 38Megabyte boyutunda. Android 2.3 ve üzerinde çalışan yapım, Google Play Store'da 4.5 puan ortalamasına sahip. Toy Story: Smash It!, 0,99$'dan alıcı bekliyor.

toy-story

Aynı filminde olduğu gibi hoş bir atmosfer ve kaliteli müzikler ile bizi karşılayan oyunda Buzz Lightyear ile yaratıkları bulundukları platformlardan düşürmeye çalışıyoruz. Bir hedef vurma oyunu olan Toy Story: Smash It!, basit oyun yapısını kaliteli bir filmin artı yönleri ile kapatıyor.

Oyuncak hikayesinin sevilen karakterleri, alt yazılar, ipuçları ve kaliteli müzikler oyunu size sevdiriyor. Oynanışı da Oyuncak Hikayesi filminin ağırlığının altında kalmıyor. Başarılı bir oynanış sunuluyor. Buzz Lightyear ile farklı şekilde dizayn edilmiş platformlardaki yaratıkları vuruyor ve bölümleri geçiyoruz.

Toy Story: Smash It!'te 4 dünya ve 60 bölüm bulunuyor. Her bir bölümü en fazla üç yıldız ile bitirebilirsiniz. Bölümleri üç yıldız ile bitirebilmek için az atış yapmanız ve Toy Story yazan kutuları vurmanız gerekiyor.

Toy Story: Smash It!, başarılı bir oynanışa, kaliteli grafiklere ve klasik müziklere sahip. Oyuncak Hikayesi'ni seviyorsanız ve basit bir oyun arıyorsanız, Toy Story: Smash It!'i deneyebilirsiniz. Oyun ücretinin hakkını veriyor.

İndirmek için tıklayın.

Kaynak: http://shiftdelete.net/android-oyunu-toy-story-smash-it-44240.html
Yazar
«
»

Yorumlara kapalı.