Menü

Jabra Solemate BT Hoparlör İncelemesi

Jabra'nın Solemate adlı hem dahili bataryalı hem de Bluetooth'lu taşınabilir hoparlör modelini test merkezimizde ağırladık. Bakalım bu kaliteli hoparlör bizlere neler sunuyor?

Kaliteli ürünleriyle bilinen Jabra'nın, kablosuz taşınabilir hoparlörüSolemate, test merkezimizin konuğu oldu. Üzerindek dahili batarya sayesinde yaklaşık 10 saate kadar kullanım ömrü sunan ürün, 112desibele yakın ses şiddetiyle de beğeni topluyor.


Toplamda 3 hoparlörün yerleştirildiği Jabra Solemate, bass seslerde de boyundan büyük işler başarabiliyor. Kendi sınıfındaki pek çok taşınabilir hoparlörden başarılı bir ses kalitesi sunan SolemateBluetooth sayesinde hem telefonla görüşme, hem de kablosuz müzik aktarımı özelliklerini bizlere sunuyor.

Üzerindeki dahili mikrofon sayesinde, telefon görüşmelerinizi uzaktan da yapabilmenizi sağlayan SolemateAndroid'lerle bu konuda tam uyumluolmasa da, iOS cihazlarla oldukça uyumlu bir şekilde çalışıyor.

microUSB portu üzerinden şarj olan Solemate, bir tane adaptörle geliyor. Ayrıca bilgisayardan bir kabloyla da cihazı şarj edebiliyorsunuz. 3.5mm'lik jack desteğinin de olduğu SolemateBluetooth'u olmayan cihazlara da bu şekide bağlanabiliyor. Dilerseniz ürün için hazıladığımız inceleme videosunu izleyelim. İyi seyirler.

Teknik Özellikler, Fiyat ve Sonuç:

 

 

 

 

Bluetooth Teknolojisi: Bluetooth 3.0

Bluetooth ile Konuşma Desteği: Var

Ses Şiddeti: 112 dB SPL

Dahili Batarya: Var (10 saat konuşma süresi)

Bağlantı Portları: microUSB ve 3.5 mm jack

Dahili Mikrofon: Var

Ağırlık: 610 gram

Fiyat: Ortalam 350 TL (Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz)

Daha fazla detay için burayı tıklayabilirsiniz.

Sonuç:

Ürünün fiyatı, pek çok taşınabilir hoparlöre göre pahalı gelebilir. Fakat Jabra'nın ürettiği ürünleri bilenler, oldukça uzun ömürlü ürünler olduğunu bilirler.

Bu tip cihazların biraz keyf işi olduğunu düşünenlerdenim. O yüzden biraz daha üst seviye maddi duruma sahip ya da elektroniğe geniş bir bütçeayıran kişiye hitap ediyor. O yüzden ürünün fiyatı sizi etkilemyorsa tavsiye edilecek bir hoparlör. Tabi iOS kullanıyorsanız.

Kaynak: http://shiftdelete.net/jabra-solemate-bt-hoparlor-incelemesi-43708.html
Yazar
«
»
Bir yorum yazın
Siz de görüşünüzü belirtebilirsiniz...